Kuritarvitamises Toetajad ei ole OK

Link: http://www.curiousefficiency.org/posts/2015/01/abuse-is-not-ok.html

Nagu teatatakse Ars Technica, käimasolevaid jõupingutusi edendada mitmekesisust avatud lähtekoodiga ühenduste tulid veel kord täiskogu Q&A sessiooni koos Linus Torvalds, Andrew Tridgell, Bdale Garbee ja Roostes Russell.

Ma olin seal, et istungil ja leidis, et Linus vastus tundus, et reeda põhiline arusaamatus motiive paljud inimesed surudes suurema mitmekesisuse avatud lähtekoodi kogukonnale, samuti vähene teadlikkus kohutavate olukordadega, mis võivad tekkida, kui juhid ühenduse regulaarselt tõendama, kuritarvitav käitumine ilma kannatusteta mingeid olulisi tagajärgi (lihtsalt küsida, inimesed nagu Kathy Sierra, Zoe Quinn, Anita Sarkeesian ja Brianna Wu, kes on läbinud pidevat kampaaniate ahistamise suures osas on naised, kes julgesid olla ja arvamust avaldada internetis).

Koordinaator Python Software Foundation panust linux.conf.au 2015 finantsabi programmi, ja kui keegi, kellel on sügav isiklik huvi edule avatud lähtekoodi kogukonnale, ma tunnen, et see on oluline minu jaoks, selgesõnaliselt, et pean Linus tasemele teadmatusest umbes asjakohased standardid ühenduse tegevus on lubamatu avatud lähtekoodi kogukonnale leader 2015. aastal.

Linus kostja oma ebaõiglane käitumine on see, et ta “ei ole kena”, ja “ei hooli sinust”. Ta ei hoolin oma projekti, kuigi, ja väidab end olevat motiveeritud peamiselt poolt, kes tahavad, et jätkuvalt olema edukas.

Et olla täiesti aus, hoogu maha Linux auto buss on nüüd piisavalt suur, et Linus võiks tõenäoliselt otsustavad chuck see kõik ja veeta oma ülejäänud elu rannas, jõime kokteile muretsemata avatud lähtekoodiga poliitika, ja inimesed võiksid aru saada, kuidas tagada, et Linux jätkuvalt areneda ja kasvada ilma temata. Palju edukaid start-up on tehtud, et üleminek kui asutajad lahkuda, ja ei ole põhjust arvata, avatud lähtekoodi kogukonnale oleks põhimõtteliselt erinevad, et arvesse. Üleminek uuele juhiks võib olla natuke segane, kuid ühendus oleks peaaegu kindlasti sellest aru saada.

Aga, seal on veel palju arenguruumi Linus mõjutada, kui kiiresti Linux kasvab, ja et ees tema sõnad ja teod näitavad, et ta leiab, on hooletu oma kõnes, ilma arvesse tagatise kahju tema verbaalne broadsides võib olla teeme oma põhjus, tähtsam kui see, millel on kõige positiivse mõju ta on võimeline võttes kohta kasvu tulevikus Linux kernel arengu projekti ja avatud lähtekoodi kogukonnale laiemalt.
See ei ole (tingimata) kohta on kena

Võib tunduda üllatav, mõned inimesed, et teada, et ma ei pea ennast kena inim-kas. Minu tujusid on raske (ma lihtsalt hoida seda kontrolli all, enamik aega, ülesanne online suhtluse teeb lihtsamaks, andes võime kõndida arvutist eemale mõneks ajaks), ja mis tahes tundeid kaastunne mul on teised rohkem toodet aastat tahtliku tava ja poomise ümber kaastundlik inimesi, kui nad on eriti tugev kaasasündinud nõks empaatia.

Ma olen päris kindel, et tõeliselt toredaid inimesi on olemas, ja ma eeldan, et üks nende peamisi motiive luua avatud, tervitades, kaasavate ühenduste, sest see on täiesti õige asi, mida teha. Peamine põhjus, miks ma välistada ennast minu eeldada, kategooria “toredaid inimesi” on see, et kuigi ma tunnistan, et motiveerimine intellektuaalselt, see ei ole tõesti üks, mis ma tunnen, viscerally.

Selle asemel, mida ma ei hooli, kirglikult, aitab parimad ideed võita (kui ma selle lisada “võimalik” nagu osa minu definitsioon “parim”). Ei ole “parimad ideed inimesed on nõus taluma ulatuslik isikuandmete kuritarvitamine”. Parimad ideed keegi on nõus jagama minuga jooksul. Ja ma ei kuula neid ideid välja arvatud juhul, kui saan aidata luua keskkonda, kus kõik osalejad on nõus, et rääkida, mitte ainult need, kes on nõus villid verbaalne tulv alates võimas asutus joonis võimaliku tagajärjena üritan osaleda. Need on närvi piisavalt, kui nad on pärit juhuslikult võõraste internetis, kui nad on pärit kedagi, kellel on tohutu mõju mitte ainult teie üle ja teie tulevast karjääri, vaid ka kogu oma tööstust, nad võivad olla laastavad.

Teine, et tagajärjed

Nii et teil on see, et minu ei-kena põhjus, miks propageeritakse rohkem tervitades ja kaasava avatud lähtekoodiga ühendused: kuna alates inseneri vaatenurgast leian ma, “on kõrge sallivus saanud isikuandmete kuritarvitamine ühenduse juhid” erakordselt loll filter, et rakendada oma bassein võimalikele toetajatele.

Eksponeerimine ebaõiglane käitumine liider on täiendavaid tagajärgi küll, ja nad võivad olla isegi rohkem problemaatiline: regulaarselt näidates ründava käitumisega ise, siis lõpuks normaliseerimisel ahistamine oma kogukonna üldiselt, nii avalikus kui ka erasektoris.

Ma usun, Linus, kui ta ütleb, et ta ei hooli inimesed, kes on või kus nad on pärit, vaid nende panuse eest. Ma olen samal moel, kuni ma tunnen neid küll, ma pigem hoolivad toetajad ja võimalikele toetajatele hulgimüük (st õnnelikud inimesed, et nautida keskkonda, nad osalevad kipuvad kulutama rohkem aega tööle, õpi kiiremini, toota parem osa -, ja kiiremini jõuda selleni võimeline kaasa aitama iseseisvalt), pigem jaemüük (st ma hoolin mu sõbrad, sest nad on minu sõbrad, olenemata sellest, kontekstis).

Aga kui sa oled isiklikult solvav, nagu juht, ka teil võtta kõrge taseme eest kõik inimesed, et otsida üles teile eeskujuks, ja näidelda sama käitumist teil näidata avalikult. Kui olete jõudnud sellesse punkti, eeldused, et osalemine oma ühenduse nüüd järgmist:

Nõus taluma avaliku isikuandmete kuritarvitamise alates projekti juhid
Nõus taluma avaliku isikuandmete kuritarvitamine kogu ühiskonna
Nõus taluma isikuandmete kuritarvitamise era

Koos klausleid nagu, et kui osa mõiste, väide “meritocracy” hakkab tunda end veidi nõrk, kas pole? Meritocracy on trahvi ideaal, mille poole püüelda, kuid väites, et on saavutatud see, kui sa oled, millega kehtestatakse ebaoluline nõuetele, nagu see on ülbe jama.

Me ei ole valmis veel, kuigi, nagu see kultuur kuritarvitamise siis ühendab elitismi, mis põhineb eelnevalt omandatud teadmisi, et muuta see tavaline, et kuritarvitamise uustulnukate jaoks ikka on õppimise protsessis. Mul on raske kujutleda tõhusam lähenemine, et hoida inimeste vastu midagi, sa oled andes ära tasuta, kui talute ühenduse avalikult, et rikkumisi inimesed ei võluväel juba teades, kuidas kasutada tehnoloogiat, et nad võib-olla kunagi isegi kuulnud varem.

Selle tulemusena perspektiivi, ainus kord, kui ma püüab eject kõik alates kogukond, kus mul on märkimisväärne mõju on siis, kui nad on aktiivselt luua ebameeldiv keskkond, teistele osalejatele ning näidata, nr kahetsus midagi seoses negatiivset mõju nende tegevus, millel on üldine ühiseid jõupingutusi. Ma loodan ise väga õnnelik, et on ainult olnud, et seda teha paar korda minu elus nii palju, aga see on midagi, mida ma usun kindlalt, piisavalt, et see on olnud aluseks, kui ta on otsustanud tagasi astuda positsiooni maksta kuue näitaja palga juures on ettevõte, kus ma muidu armastatud tööd. Selle ettevõtte krediit, kuritarvitav liider oli lasta mitte kaua pärast seda, kuid kogu saladuslik ettevõtte süsteem on ebaõiglane selline, et need mürgised “juhid” saab tavaliselt kiiresti leida uusi positsioone mujal ja seega uus alluvad teha õnnetu – asjaolu, et ma ei ole nõus, et nimi nimed siin hirmust professionaalne tagajärjed on lihtsalt veel üks näide sellest, kuidas süsteem on suures osas loodud, et kaitsta kuritahtlik juhid, mitte nende hoidmisel võetakse arvesse mõju nende meetmed on teised.
Ideid ja kood on ikka aus mäng

Üks võltsitud kardab tõstatatud vastu ilmselt radikaalne arusaam sellest keeldumise talu isikuandmete kuritarvitamise koostöökeskkonna on, et vastu tsiviil-side tavade kuidagi tähendab, et halb kood, siis peavad olema vastu võetud projekt.

Kõrvaldada isikuandmete kuritarvitamine, ei tähenda, et kõrvaldada range kriitika kood ja ideid. See lihtsalt tähendab, veenduge, et teil on critiquing kood ja ideid, selle asemel, pisaravool kehtestatakse isikule, aidates neid. See vahe on “See kood ei ole midagi head, siin on probleeme, siis ma olen kindel, mida saate teha paremini oma järgmise katse” (viimane osa vabatahtlik, kuid tavaliselt kasulik, kui tegemist on kasvava teie arendaja, kogukond) ja “See kood on kohutav, kuidas julge sa befoul minu kohalolek see, begone minu silmis, uss!”.

Viimane vastus võib olla naljakas nali, kui seda tehakse erasektori vahel lähedased sõbrad, kuid kui see on tehtud avalikkuse ees suur arv pealtvaatajad, kes ei tea, kas saatja või vastuvõtja isiklikult, see kehtestatakse astoundingly halb näide selle kohta, mida vastastikku kasulik koostöö vastastikune suhe peaks välja nägema.

Ja kui sa ei ole enesedistsipliini vaja, et tulla toime muutuvas kontekstis meie online vastasmõjude avatud lähtekoodi kogukonnale? Noh, võib-olla sa ei ole veel temperament on vaja avatud lähtekoodiga leader interneti, et ei ole enam ainus säilitada need meist, kes on rohkem huvitatud arvutid, kui me oleme inimesed. Kõige tehnilist ja äri vajutage veel aru saada, et nad võivad tegelikult teha natuke uurivale ajakirjandusele, et näha, kuidas müüja retoorika viib koos ülesvoolu avatud lähtekoodiga engineering tegevus (sagedus avaldamine on ikka palju olulisemad tulemuslikkuse mõõdik enamiku ajakirjanike kui kaheldes spin kätte kuni ettevõtete pressiteated), nii et mitmed inimesed peering arvesse open source development akvaariumis on ainult kavatse kasvavad aja jooksul.

See ei ole, et raske õppida vaja enesekontrolli, kuigi. See on enamasti lihtsalt küsimus, et leidsite aega lugeda iga e-posti või koodi läbi kommentaar, otsima, osad, mis on umbes toetaja, mitte koodi või projekteerimise, ja need eemaldada enne pihta saada. Ja kui see tähendab, et ei ole midagi vasakule? Siis mida sa olid umbes saata oli puhas müra, lisades midagi kasulikku vestlus, ja seega parim jäänud saatmata. Midagi vähem kui see, kui ühenduse leader on puhas endakesksus, pannes oma soovimatust arvesse tagajärgi teie suhtluse ees pikaajalisi huve oma projekti. Me ainult räägime tarkvara siin ju – elu ei ole rida, kui me otsustada, kuidas reageerida erilist panust, nii et me ei saa endale lubada võtta mõne hetke aega, et vaadata sõnumeid, me oleme umbes saata ja kaaluda, kuidas nad tõenäoliselt taipas, nii teenuse saaja poolt, ja kõik teised jälgides vahetada.

Mis tahes isikuandmete kuritarvitamise eemaldatud, saab olema halastamatu umbes critiquing kood ja kujundus nagu sulle meeldib. Õppimine ei võta critiques teie töös isiklikult on vajalikud oskused omandada, kui teie soov on saada kõrge profiiliga open source developer – kompromisse, mis on sageli vajalik tegeliku maailma tarkvara projekteerimine ja arendus tähendab, et sa lõpuks shipping asju, mida võib õigustatult nimetada kohutav, ja sa lähed, et on teada, et saavad öelda: “Jah, ma tean, et see on kohutav, põhjustel, X, Y, ja Z, ja ma otsustasin avaldada seda niikuinii. Kui teile see ei meeldi, siis ära kasuta.”. (Ma väga soovitada, andes räägib nende alade sa tead, on kohutav – nad on lõbus valmistada, lõbus anda, ja see on üsna lõbus nähes vapustatud reaktsioone, kui inimesed aru, ma ei tee nalja, kui ma ütlen, kõik tarkvara on kohutav ja arvutid tegelikult ei tee, nad lihtsalt võlts see üsna hästi läbi kestev seeria jube hacks ehitatud atop teisi jube hacks. Ma ei ole üllatunud, Internet murrab mõnikord – arvestades aastakümnete jooksul kogunenud pärand riistvara ja tarkvara me ehitame ja töö ümber, on põhjalikult üllatav, et midagi tehnoloogiaga seotud kunagi töötab üldse)

Kuid ükskõik kui karm oma tehnilise kriitikat saada, ärge kunagi unustage, et seal on vähemalt ühe teise inimese kohta palju lõpus, et koodi üle vaadata või e-posti lõng. Isegi kui sa ei ole isiklikult huvita neid, kas te tõesti arvate, et see on hea mõte, minna läbi elu pakkuda suur hulk inimesi koos avaliku tõendeid, miks teil on põhjalikult ebameeldiv inimene olla sunnitud tegelema? Kui projekti juht, kas sa tõesti arvad, et sa lähed, et meelitada parimaid ja targemaid inimesi, kes on tihti vaba aega veetma oma aega ja energiat, kuid neile meeldib, kui te luua märk, öeldes: “Sa pead olema valmis taluma ulatuslik isikuandmete kuritarvitamise selleks, et osaleda siin”?

Mida me saame teha selle kohta?

Esiteks ja eelkõige, need meist, mis on makstud avatud lähtekoodiga ühenduse juhid, saame tunnistada, et mõista ja motiveerida oma kaastöötajate ja võimalikele toetajatele, et kasvatada meie ühiskonnas on osa meie tööst. Kui meile ei meeldi, et kui me eelistate, et oleks võimalik “keskenduda vaid kood”, tasemele, kus me ei ole nõus, et õppida, kuidas mõõdukas meie enda käitumist vastavalt meie tasemel vastutuse, siis me peame mõtlema, kuidas korraldada asjad nii, et seal on keegi parema inimeste juhtimise ja kommunikatsiooni oskusi võimelised tegutsema puhvrina meie vahel ja meie vastavate kogukondade.

Kui me selle asemel, et otsustada, me peame paremini harida end, siis seal on palju vahendeid, meil seda teha. Inimesed on lihtsalt hakanud uurima küsimused süstemaatilise nihke ja jätnud ainuõigust, soolisi eelarvamusi on hea alustada, perusing ressursid nagu Feminism 101 jagu Geek Feminism wiki, või kui meil on see võimalus) osaleda on Ada Algatus Ally Oskused töökoda.

Ja kui me tunnistame, kui tähtis on see töö, siis me saame kasutada meie mõju, et aidata tal jätkata, kas see on tööandja poolt harivaid seminare, toetada rahalise abi programmid, tagades sobivad tegevusjuhendid on paigas, meie üritusi ja online-kogukonnad, mis toetavad programmid nagu GNOME Teavitustegevuse Programm Naistele ja organisatsioonid, nagu Ada Algatus, ja nii edasi, ja nii edasi.

Need meist, et ei ole ühenduse juhid, siis üks kõige tõhusamaid asju, mida me teha saame, on hääletada meie jalge: lõpuks loota, seal on üle miljoni avatud lähtekoodiga projektide olemasolu, paljud neist on sõidetud nii, et osale neist on peaaegu alati puhas rõõm, ja kui ükski olemasolev ühenduse haarab teie huvi, siis on alati võimalus alustada oma.

Isiklik nauding on ainult üks põhjus, miks osalevad avatud lähtekoodiga küll, ja kutsealased kohustused või isiklike vajaduste võib tuua meile puutuda projekti juhid ja toetajad, et praegu kaalub isikuandmete kuritarvitamine, et olla vastuvõetav viis suheldes eakaaslastega koostöö kontekstis. Kui lahkun ei alternatiiviks, siis mida me saame teha?

Esiteks valikud pakun, et eespool nimetatud ühenduse juhid on tegelikult head valikud kõigi osalejate avatud lähtekoodi kogukonnale, et vaadata üldist kasvu ja edu on tasuta ja avatud lähtekoodiga tarkvara, vaimsus, nagu oleks tähtsam kui ühe inimese isiklik uhkus või vastumeelsus end harida umbes probleemid, mis ei mõjuta neid isiklikult.

Teiseks, me saame hoida meie juhid arvesse. Kui ühenduse juhid annavad ettekandeid ühenduse üritused, eriti esitamisel ühenduse juhtimise teemadel, julgelt küsida järgmisi küsimusi (või variatsioonid teemadel):

Me oleme nagu ühenduse juhid teadlikud mõjust, praeguste ja ajalooliste struktuurse ebavõrdsuse on demograafia meie kogukond?
Mida me oleme teinud viimasel ajal, kui inimestel parandada oma arusaamist need küsimused ja nende tagajärjed?
Mida me oleme teinud viimasel ajal, kui ühenduse juhid püüavad võidelda süsteemne peensusi kahjusta demograafia meie kogukondade?

Need on küsimused, mis on avatud lähtekoodiga ühenduse juhid peaksid oskama vastata. Kui me ei saa, ma arvan, et silver vooder on, et see tähendab, et meil on palju ruumi, et saada paremini, mida me teeme. Liikmete haavatavate rühmade, võimetus juhid, et nendele küsimustele vastata, on ka tugev märk, millise ühenduste ei pruugi veel võimalik tagada turvaline keskkond, kus saad osaleda ilma kogeda ahistamise üle oma identiteeti, selle asemel, critiqued üksnes selle alusel, kvaliteedi oma töö.

Kui te küsite neid küsimusi, siis saavad inimesed kaebavad, tuues poliitikas arvesse tehniline keskkond. Inimesed kurdavad, on lihtsalt vale, sest kõige olulisem tegur sõidu kvaliteeti meie tehnoloogia on kvaliteet meie mõtlemist. Eeldades, et me oleme saavutanud meritocracy (aka “kõige tõhusam koostöökeskkonna võimalik”), on puhas rumalus, kui laia süsteemne peensusi jääb koht, mis tööd, et vähendada sügavus, laius, ja seega kvaliteet, meie kollektiivne mõtlemine.